Mobil: +36-20-564-4415

Costa Blanca

Középkori vacsoraest

Alfaz gróf lányának tiszteletére rendezett középkori vacsorán vehetünk részt, ami teljesen vissza repít minket a történelem egy töredékébe. Zenés, táncos estével kedveskednek nekünk, egy nagyon szép kastélyban. Megtapasztalhatjuk azt, milyen volt régen, amikor egy mulatság közepette támadták meg a kastélyt és esetleg el is foglalták azt. Középkori stílusú vacsorán vehetünk részt, mely az ételekben és italokban is az akkori időnek megfelelő. A program 20:00 órakkor veszi kezdetét és tart hajnalig.

Részvételi díj: 16.500 Ft/felnőtt, 10.000 Ft/gyermek (2-12 év)

 

 

Santa Pola-Elche-Alicante

Egésznapos kirándulás vár a résztvevőkre, melynek első állomása Santa Pola. Santa Pola nem más, mint egy nemzeti park, aminek a legkülönlegesebb látnivalója egy rózsaszín, sós vízű tó. Télen a flamingók kedvelt pihenőhelye is. A park megtekintése után, még bemegyünk az Aquarimba is (a beléptőt tartalmazza az ár), és utána tovább indulunk második úti célunk irányába, Elche városába. Nagyon híres arról, hogy Spanyolország egyik legmelegebb helye, valamint itt van egy hatalmas pálma erdő is. Az UNESCO világörökség részét képezi Misterio de Elche, mely nem más mint egy vallási előadás. Ez minden évben augusztus 13-án kerül megrendezesére, mely igazán nagy ünnepnek számít, tűzijátékokkal és hatalmas ünnepséggel. Végezetül elindulunk az utolsó állomásunkra, Alicanteba. Itt megnézzük a Szent Borbála várat, ami a Benacantil-hegy tetején található. 

Részvételi díj: 16.500 Ft/felnőtt, 8.500 Ft/gyermek (2-12 év)

 

 

Valencia és Oceanográfic (Európa legynagyobb akváriuma)

Valencia büszkélkedhet a harmadik legnagyobb városa címmel Spanyolországban. Igen fontos szerepet játszik a tengeri kereskedelemben, ami érthető is elhelyezkedesénél fogva. Nagyon szép városról van szó, így nem szabad kihagyni ezt a kirándulást. Meglátogatjuk a híres Kerámia múzeumot, majd innen tovább indulva a Katedrális tekintjük meg. Itt található Európa legnagyobb akváriuma, melyben látogatást teszünk. 

Részvételi díj: 21.000 Ft/felnőtt, 15.500 Ft/gyermek (2-12 év)

 

 

Guadalest

Félnapos kirándulás alkalmával ellátogatunk Guadalest történelmi városába, ahol egy régi erődítmény található. A program alkalmával megnézzük San Jose Kastélyt, az Alcozalba Erődöt és a párizsi templomot is. Lehetőség nyílik szabad program keretein belül vásárlásra és sétálásra is.

Részvételi díj: 10.000 Ft/felnőtt, 6000 Ft/gyermek (2-12 év)

 

 

 Mundomar csúszdapark

Látogatást tehetünk Európa legnagyobb csúszdaparkjába, ahol nem csak a park által nyújtott lehetőségeket próbálhatjuk ki, hanem a közvetlen mellette elhelyezkedő Mundomar vízi állatkertbe is át lehet menni (külön jegy váltása szükséges).

Részvételi díj: 22euró/felnőtt, 18euró/gyermek (2-12 év)

 

 

Terra Mitica - a spanyol Disneyland

Ez a különleges park öt fő témát dolgoz fel, azok közül is az ókori világ fantasztikus területeit. Rengeteg kaland és élmény vár minden ide látógató vendéget.

Részvételi díj: kb. 30euró/felnőtt, 22euró/gyermek (2-12 év)