Mobil: +36-20-564-4415

Costa Brava

Barcelona városnézés:

Katalónia fővárosát, Barcelonát délutáni-esti program során nézzük meg.  Autóbuszos utunk érinti  Gaudi UNESCO Világörökség alkotásait, a Sagrada Familiát,  ahol egy rövid megállót tartunk, majd elhaladunk a csodálatos Paseo del Gracián, a Casa Batló és La Pedra lakóházai mellett. Ezután sétát tartunk a Ciutadella Parkban és a középkori El Born negyedben. Majd a kikötői negyedben találhato Kolombusz szobor mellett haladva a Montjuic felé vesszük az irányt, hogy az egész város panorámáját élvezhessük. Az egész napos programot a Plaza Espannal fejezzük be fény és hangjáték kíséretében.

Részvételi díj:  38 EUR/fő

 

 

Montserrat:

Egész napos kirándulás keretei között keressük fel Katalónia spirituális központját, Montserrat. Buszunk gyönyörű hegyi úton át érkezik a fogaskerekű állomáshoz, innen még pár perc utazással érjük el a 740 méter magasban található világhírű bencés kolostort.

Részvételi díj:  46 EUR/fő.

 

Andora:

Európa legnagyobb miniállamába festői hegyi utakon jutunk el, középkori falvak, folyók, patakok érintésével. Ha lehetőségük adódik mindenképp tekintsék meg Európa legrégebbi parlamentjének épületét vagy élvezzék az attraktív fürdőépület gyógyvizes medencéjét. Az egész napos program késő este ér véget.

Részvételi díj: 55 EUR/fő

 

 

Camp Nou és óvárosi szabadidő:

Az egész napon át tartó program első úti célja az FC Barcelona stadionja, a világhírű Camp Nou. Két órás egyéni program alatt lehetőség nyílik a múzeum, lelátók, vendégöltözők, sajtószoba, butik és a Kubala szobor felkeresésére. Ezután szabadidőt biztosítunk a Rambla és a Plaza Catalunya közelében, ahol a legjobb butikok és üzletek várják az idelátogatókat.

Részvételi díj: 57EUR/fő