Mobil: +36-20-564-4415

Costa del Sol

Cordoba:

A valamikori Al Andalus fővárosában található Mezquita , elbűvöli az idelátogatókat, a több mint 856 féle márványoszlopai és a rajtuk támaszkodó vörös-fehér sávos ívei. A program során még felfedezzük a zsidó negyed zegzugos utcáit és átsétálunk a Guadalquivir felett ívelő rómaiak által emelt kőhídon.

Részvételi díj: 67 EUR/fő.

 

Granada:

Egész napos kirándulás az "álmok városában". Időnk nagy részét az Alhambra palota együttesénél fogjuk tartani, mely joggal tette világhírűvé a várost. Majd sétát teszünk a Genarife díszkertben is.

Részvételi díj: 75 EUR/fő.

 

Gibraltár:

Kirándulás a hat négyzetkilométeres brit fennhatóság alatti területen. Megtekintjük a mór erőd romjait, a Szent Mihály barlangot és a híres szikla tetejéről élvezhetjük a panorámát. Majd a program végén rövid szabadidőt biztosítunk.

Részvételi díj: 51 EUR/fő.

 

 

Sevilla:

Városlátogatás keretein belül megtekintjük a katedrálist, a Giraltált, vagyis a mórok által épített ótornyot, a Torre del Orot, a Narancsudvart, a Mária Lusia Parkot majd a Santa Cruz sikátoraiban és szűk utcáiban tett sétával zárjuk napunkat.

Részvételi díj: 72EUR/fő.

 

 

Marokkó ebéddel (Tanger):

Korai reggeli után áthajózunk Afrikába, majd városnézést tartunk Tangerben, egészen az Espartel fokig. Ezután gyalogosan felkeressük a bazárt és a városban egy hangulatos étteremben lehetőségünk nyílik megkóstolni a helyi ízeket. Programunk végén szabadidőt biztosítunk vásárlásra vagy szőnyegbemutatóra. Haza érkezés késő este.

Részvételi díj: 87 EUR/fő.