Mobil: +36-20-564-4415

Mallorca

Szigettúra:

Kirándulásunk első állomása Valdemoss lesz, ahol festői utcák árasztanak el. Szabadidejükben a karthauzi kolostorban a mirtusz- és  rózsaillatú  teraszokról élvezhetik a csodálatos panorámát vagy felkereshetik George Sand, Chopin és a szomszédos királyi lakot. Innen utunk Sollerbe vezet, ahol alkalmunk nyílik a kikötőben hajóra szállni, hogy Mallorca legszebb öblébe, La Calorba lehorgonyozzunk. Rövid szabadidő után újra buszra szállunk és haza fele útba ejtjük az UNESCO Világörökség  Tramuntaba hegységet.

Részvételi díj: 60 EUR/fő.

 

Barlangtúra:

Utunk Manacorba vezet, ahol a világ legértékesebb műgyöngyéből, a majoricából készült ékszereket megcsodáljuk. Majd szabadidőt biztosítunk a keleti parton, Porto Cristo kikötőjében. A közeli Sárkány barlangban jól kiépített járatokon haladva tárulnak elénk a meghökkentő cseppkövek. Európa legnagyobb földalatti tavának kupolatermében hangulatos klasszikus zenei koncertet élvezhetünk.

Részvételi díj: 39 EUR/fő.

 

Formentor kirándulás:

Egész napos kirándulás a Formentor-félszigetre. Utunk első állomása a középkori Sineu városka, ahol szabadidőt biztosítunk a piaci forgatagban. Innen az északi part fele vesszük az irányt , ami Alcudiaba vezet. Városnézés során megtekintjük a nevezetességeket, majd Pollenca-öbölben hajóra szállva, felkeressük a sziget legszebb és legexklúzivabb fehérhomokos tengerpartját, ahol lehetőségük lesz fürdőzésre, napozásra. Autóbusszal folytatjuk utunkat, a védettséget élvező Formentor-félsziget keghíresebb kilátójába, majd vacsorára visszaérkezünk a szállodába.

Részvételi díj: 40 EUR/fő.

 

Katamarán túra:

Palma kikötőjéből katamaránon indulunk Sa Dragonare szigete felé. Utunk során megállunk fürdeni a csillogó tengerben, majd Sant Elm apró kikötőjében szállunk partra. Rövid szabadidő után a matrózok ebéddel várnak bennünket a fedélzeten

Részvételi díj: 52 EUR/fő.

 

Marineland:

Portals Nous luxus yachtkikötőjének közelében, egzotikus állatkertben és vidámparkban alkalmuk nyílik játékos delfin-, papagáj-, és fókabemutató megtekintésére.

Részvételi díj: 25 EUR/fő.